Gå til indhold
Restaurant Green Room
  • Menu
  • Om Green Room
  • Test
  • English
  • Menu
  • Om Green Room
  • Test
  • Frokost menu
  • Om Green Room
  • Book bord
  • Find vej
  • MØR – København
  • Level Six – København
  • Nordbo – København
  • Ansvar – København
  • L’øst – Arhus
  • GÄST – Aarhus
  • English

FORRETTER

KLASSISK OKSETATAR

Hakket okekød – kapers – rødløg – æggeblomme – peberrod – rugbrød

125

BLOMKÅL

Blomkålpuré – blomkål – citron creme – rodfrugt chips

115

LET BAGT RIMMET KAMMUSLING

Kammusling – skaldyrs consommé – jordskokkepuré – stenbidder rogn

125

CHARCUTERIE

Min. 2 personer
Tre typer af salami/pølser, to typer af ost, knækbrød, oliven, tørrede tomater

250

HOVEDRETTER

KLASSISK CÆSAR SALAT

Romaine salat – brødcroutoner – frisk revet parmesan
Kylling eller rejer stk. 75,- Bacon 39,-

119

TILBEHØR

FLØDEKARTOFLER

55

BØRNEMENU

BØRNEBURGER

Brioche bolle · mayonnaise · ketchup · agurk · salat · tomat · fritter · grøntsagsstænger

85

DESSERT

Spørg tjeneren om det daglige kageudvalg

COCKTAILS

COSMOPOLITAN

Absolut Vodka – cointreau – lime – cranberry juice

129

FRENCH 75

Malfy Originale – Lemon – White wine syrup – Cava | Champagne

129|139

MAI TAI PINEAPPLE

Havana Club 3 års – cointreu – lime – orgeat – pineapple juice

129

PORNSTAR MARTINI

Absolut Vodka – passionfruit puree – vanilla – lime – cava

129

BEERS

DRAFT BEERS

HEINEKEN EXTRA COLD

55/75

ROYAL ØKO PILSNER | CLASSIC

49/69

ALBANI MOSAÏC IPA

49/69

BOTTLE BEERS

HEINEKEN 0.0% 33CL

60

SCHIØTZ GYLDEN (GOLDEN) IPA 50CL

74

WINE

SPARKLING

CAVA NITUS BRUT RESERVA, PENEDEZ

65/375

NV DEUTZ BRUT CLASSIQUE

115/595

ROSE

CÔTES DU RHÔNE, DOMAINE DU SEMINAIRE ROSÉ

79/320

WHITE WINE

2019 DELBEAUX CHARDONNAY, PAYS D´OC

70/320

RED WINE GLASS/BOTTLE

2019 DOMAINE DU SEMINAIRE, LES SAFFRES CÔTES DU RHÔNE, ORGANIC

89/395

SPIRITS

WHISKEY

CHIVAS REGAL 12 ÅRS

89

Selskaber

Special occasions call for special settings. Please contact us directly for a free, no-obligation quote whether you are interested in having your wedding, birthday party, Christmas party or any other event at our restaurant.

Please make your group dining reservations on meeting.falkoner@scandichotels.com

Åbningstider

Restaurant:
Monday - Saturday: 11.30 - 21.30
Sunday: Food is served at the bar

Green Room Bar:
Monday - Thursday: 10:30 - 24:00
Friday - Saturday: 10:30 - 01:00
Sunday: 11:00 - 22:00

Kontakt

Green Room Restaurant & Bar
Falkoner Allé 9
2000 Frederiksberg

T. 72 58 10 41
E. greenroom@scandichotels.com

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapport